Միչինգ, կլոր գաթա, անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝

Անհրաժեշտ է՝

Մարգարին 1 հատ,

Ձու 2 հատ,

Մածուն 500գրամ,

Ալյուր 600-700 գրամ,

Սոդա 1թ.գ.

Աղ 0.5 թ.գ.

Քացախ 1ճ.գ.

Կարագ 100գ,

Շաքարավազ 100գ:

Պատրաստման եղանակը՝

Ձուն հարել ավելացնել փափկեցված մարգարինը հարել: Մեկ այլ ամանի մեջ խառնել մածունն ու սոդան ավելացնել զանգվածին, ավելացնել նաև աղն ու քացախը, խառնել: Վերջում ավելացնել ալյուրը այնքան մինչև գրտնակվող խմոր դառնա: Բաժանել երկու գնդի: Գնդերից յուրաքանչյուրը բաժանել ևս 4 փոքր գնդերի գրտնակել, շերտերի արանքները խորիզ լցնելով 4 գրտնակած գնդիկները դնել իրար վրա: երեսին ձու քսել ծակծկել պատարաքաղով և եփել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մինչև կարմրելը:

Խորիզ՝

Տարրայի մեջ լցնել շաքարավազն ու 2-3 ճաշի գդալ ալյուր խառնել, ավելացնել կարագը և խառնել: